e-mail: info@parkvenelin.com

мобилен: 0879 132 794

мобилен: 0879 132 845

телефон: 052 603 983

Развлечения

Всички занимания са на разумни цени или безплатни за да позволим на посетителите ни контактуват с природата на без граници.

Риболов

Риболовът е позволен целогодишно. Предлагаме всякакъв вид шаран, сом, щука, и други.

Сватби / Тържества

Ние можем да Ви предложим приказно място за сбъдване на мечтите ви. Направете незабравимото преживяване още по-запомнящо се сред невероятната природа, която Екопарк Венелин може да ви предложи.

Пикник

Паркът разполага с много площи, където могат да се правят пикници. Посетителите ни могат да хапнат в ресторанта на парка или да приготвят храната си сами на откритите барбекюта покрай беседките.

Разходка из красива природа

Екопарк Венелин Ви дава шанса да се разходите из красива неподправена природа, да се насладите на прекрасни живописни гледки, да се докоснете до магията на разнообразния и див животински свят, като по този начин Вие и Вашите деца ще се сближите и опознаете с майката природа. Паркът е част от район, който влиза в Натура 2000 и приютява над 100 вида редки птици и също така е в непосредствена близост до резерват Камчия.

Приятно прекарване в

Екопарк Венелин!Упътване: Екопарк Венелин е на 30 км. от град Варна. Ако пътувате от Варна, тръгнете по магистралата за Бургас, направете десен завой на Харамията, после отново десен към Аврен. Трябва да минете през Аврен и да направите десен на Т-образното кръстовище, след което карате само към Венелин. Точно преди да влезете в с. Венелин направете ляв завой и карайте към парка. За да може да се ориентирате по-лесно към Екопарк Венелин на всеки разклон има табели указващи точния път.