e-mail: info@parkvenelin.com

мобилен: 0879 132 794

мобилен: 0879 132 845

телефон: 052 603 983

Рибен ресторант
"Парк Венелин"


Екопарк Венелин" включва Рибен Ресторант с богато меню от Българската и Средиземноморска кухни. Гостите на ресторанта могат да избират между голямо разнообразие от традиционни Български гозби и богат асортимент от рибни ястия. В допълнение Ресторанта предлага жива риба, която може да бъде хваната и сготвена на място от нашите майстор - готвачи.
 Ресторантът предлага повече от 50 места в уютна обстановка и отлични условия за провеждане, както на семейни събирания, така и на големи фирмени и обществени мероприятия.
 За всички мероприятия, моля свържете се с нашия офис където, ще ви бъде гарантирано отлично обслужване на конкурентни цени.

Ресторант
Меню
Рибен ресторант
Снимка меню
Рибен ресторант
Снимка меню


Упътване: Екопарк Венелин е на 30 км. от град Варна. Ако пътувате от Варна, тръгнете по магистралата за Бургас, направете десен завой на Харамията, после отново десен към Аврен. Трябва да минете през Аврен и да направите десен на Т-образното кръстовище, след което карате само към Венелин. Точно преди да влезете в с. Венелин направете ляв завой и карайте към парка. За да може да се ориентирате по-лесно към Екопарк Венелин на всеки разклон има табели указващи точния път.